Nové gastronomické zážitky na Lipně
Další

MOLO Restaurant / Bar & Grill

Je nám potěšením oznámit, že jsme otevřeli očekávanou fine-dingovou restauraci MOLO Restaurant a cocktailový MOLO Bar & Grill nad hladinou jezera. MOLO Restaurant Vás ohromí nejen svým stylem a výhledy na okolní jezero, ale hlavně úrovní gastronomie a špičkového servisu. Svou klidnou atmosférou vybízí k delšímu posezení a k vychutnání degustačního menu šéfkuchaře Davida Šaška doplněného o vinné párování dle našeho someliéra.

Na večer i obědy doporučujeme rezervace předem: 
+420 720 985 270 | restaurant@mololipno.cz

 

MOLO Restaurant

 

MOLO Restaurant Vás ohromí nejen svým stylem a výhledy na okolní jezero, ale hlavně úrovní gastronomie a špičkového servisu. Menu zahrnuje prvky jak světové kuchyně a moderních trendů, tak i inspiraci surovinami a atmosférou jižních Čech, ke kterým jistě patří sladkovodní ryby, čerstvá zelenina a maso od místních vybraných farmářů. Plody moře a mořské ryby budou součástí speciálních nabídek tzv. „by the market“.

 

MOLO Bar & Grill

 

MOLO Bar & Grill je kreativním prostorem s cocktailovým barem, máteli chuť na cokoliv, zeptejte se našeho barmana, který Vám s radostí namíchá osvěžující drink ať již s alkoholem, nebo i bez alkoholu. Barmani Vám zde předvedou i moderní trendy v přípravě cocktailů s využitím efektů suchého ledu, tekutého dusíku nebo tzv. „flavour blasterem“, tedy aromatizérem.